Arronet 27

När vi tillverkar en båt, sker inget av en slump och inget material slösas bort. Från första plåtbit vet vi vem du som köpare är, och vilka önskemål och behov du har som båtägare. Samtliga delar tillverkas och monteras under ett tak, vilket ger oss total kontroll över hela tillverkningsprocessen. När alla delar är färdiga tar skrovet form i vår svetsavdelning. Efter att samtliga delar svetsats samman, tar måleriet över och polerar, bottenmålar, inredningsbehandlar och fyller slutligen båten med luftkuddar, allt för din säkerhet. I monteringshallen slutmonteras allt från el till motor.

Efter några månader kör en lycklig båtägare hem, mot en enkel och bekymmersfri framtid på sjön i en robust båt av högsta kvalitet.

Denna smäckra modell är perfekt för större sällskap och fylld med bekvämligheter. I båten finns fjädrande stolar, gångvärme och mycket mer för maximal komfort.

Vår stora cabinbåt är utrustad med lastramp, för transporter. En optimal skärgårdsbåt som förenklar livet med sina fantastiska lastmöjligheter. Rampen fälls ned med ett enkelt handgrepp och du kan rulla ombord 4-hjulingen, kärran, rullstolen, barnvagnen

Detta är en av marknadens kraftigaste styrpulpetsbåtar. Du sitter högt upp för god sikt, bakom skyddande glasrutor. Under styrplatsen finns en stor kabin, sovutrymme för sportfiskaren...

Senaste tillskottet i WORK Serien! Erbjuds med inombordare eller utombordare med gummi upphängd hytt.

För hårt arbete eller skön, tyst transport genomskärdgården....27 CC work är svaret!