Arronet 25

Modellen bygger på vårt populära 24 5 cx skrov och har samma härliga körupplevelse med komfort och känsla i fokus. Sovhytt i fören eller öppen sittbrunn, det är bara att välja. Enklare pentry och plats för porta potti som tillval.Kombinera 24 5 cx (sid 4-5) med 25 cxip till den båt ni önskar. Diskutera med oss och vi hjälper till att ta fram vilken kombination som passar er bäst.Det stora akterdäcket med flyttbara räcken öppnar en otrolig lastmöjlighet och åtkomsten av motorn sker genom en rejäl lucka i däcket.

Med bäddsatsen (tillval) Ḁnns det upp till 4 sovplatser för vuxna personer (25 och 24 5 cxp). 25 cxip har precis som 24 5 cx en riklig standardutrustning som fjädrande stolar, 12 tums navigator från Garmin, många belysningar och dieselvärmaren är ersatt med gångvärme från motorn som standard. Givetvis Ḁnns möjligheten att komplettera med Webasto dieselvärmare.

Vinnare av omröstningen Årets motorbåt 2013
– Arronet 25 Cxip

Den mest välbyggda hyttbåt i aluminium vi hittills kört. Arronet har lyckats kombinera ett bra skrov med bekväma, gasdämpade stolar, effektiv ljudisolering och ergonomisk förarplats. Resultatet är en transportbåt som står i egen klass.

”Den nya 25 CXIP är en körmaskin med militär kvalitet som får konkurrenterna att blekna” Nummer 11 2013

Längd 8020

Bredd 2400

Vikt / Deplacement 1855 kg (utan motor)