Arronet aluminiumbåtar

En liten rolig och sportig styrpulpetsbåt för både fiske och vattenskidåkning.

Pris: SEK 347.900

Perfekt för en dagsutflykt, fisketur eller vattensport. Denna styrpulpet är en robust allvädersbåt som erbjuds i 4st olika konfigurationer av pulpetlösningar.

Mittpulpet, dubbla pulpeter, Bakskjuten pulpet utan stolar. Allt för att passa olika önskemål. Motoralternativ Suzuki 90-115 hk

Pris: SEK 499.900

Arronets 18 C är fullfjädrad bekväm hyttbåt med sjöegenskaper ovanligt för storleken

Denna perfekt för året runt turer till kanske landstället eller ö bor som har begränsat utrymme när det gäller båtplats

Stor taklucka och sittplatser för 4 bekvämt

 En smidig mindre transportbåt.

Detta är en rejäl mittpulpetbåt för åtta personer. Båten passar dig som önskar en båt med goda fartresurser i en lämplig storlek för trailer. Båten är helsvetsad i starkt, saltvattenbeständigt marinaluminium, och är mycket lättdriven och har en minimal planingströskel även vid tung last.

Arronets nya Surprisehytt, nu på minstingen, 20 5-fotsskrovet.

Arronets populära 20 5 fotare i SPO utförande. Styrpulpet med sidorutor och bra skjutdörr fram! Bakom de stora rutorna p sitter man alltid skyddad. Utrustad med kapell (tillval) blir det en bra kompromiss mellan hyttbåt och styrpulpet

Den robusta och stabila 23 5 SP modellen med inombordare.

Med Arronets 23 5 SPT får du en stadig och säker båt, finns även med kapell som tillval för att få skydd förutom det fasta taket.

Dags att ta fisket till nästa nivå? Denna modell är uppskattad av flera sportfiskare tack vare sitt bäriga och stadiga skrov. Finns även flyttbara spöhåller att fästa på räckena runt om båten.

Vår robusta 23 5-modell med fällbar bog – med ett enkelt handgrepp fäller du bogen och rullar ombord fyrhjulingen, kärran, rullstolen eller barnvagnen. Lika smidigt från strand som från brygga. 

Bakom de stora rutorna på 23 5 SPO sitter man alltid skyddad. Utrustad med kapell (tillval) blir det en bra kompromiss mellan hyttbåt och styrpulpet. De goda sjöegenskaperna i kombination med den stora sittbrunnen gör båten till en säker kamrat i alla väder.

Arronet 23 5 SP erbjuder utrymmen och stabilitet utöver det vanliga. Den är mycket lättdriven och har minimal planingströskel även vid tung last. Skrov och styrpulpet är helsvetsade av saltvattenbeständigt marinaluminium och det finns stora möjlighet att anpassa och utrusta efter behov.

Arronet 23 5 i CC utförande är en av de senaste tillskotten i 23 fot serien.

Denna disponerad med mitthytt och walkaround däck. Hytten är gummiupphängd och ljudmässigt erbjuder denna modell og det tystaste alternativet på marknaden! Att kunna i 30 knop prata normalt samt att stor del av vattenvibrationer försvunnit i hytten..Bekväm transport modell med bra latmöjligheter och bra sittplatser för 4 st. Denna modell erbjuds med väldigt riklig standard utrustning som bla 10 tums Garminplotter, stor Webastovärmare, trimplan, fjädrande stolar

Erbjuds även i 24 5 skrovet och 27 fots skrovet

LET US SURPRISE YOU!!

Det senast från Arronet är denna fullbredds hytt som är helt gummiupphängd

Upplev tysnaden i en Surprise Hytt!! Erbjuds både i 23 och 24 fots skrovet

NYHET!

Ersätter tidigare Arronet 23 5 CRW - Visas på Älvsjömässan 2019

Nu med nya surprisehytten för en tystare arbetsmiljö.

Bakom de stora rutorna på 24 5 SXO sitter man alltid skyddad. Utrustad med kapell blir det en bra kompromiss mellan hyttbåt och styrpulpet. De goda sjöegenskaperna i kombination med den stora sittbrunnen gör båten till en säker kamrat i alla väder.

Detta är en rejäl mittpulpetbåt för åtta personer. Båten passar dig som önskar en båt med goda fartresurser och i en lämplig storlek för trailer. Båten är helsvetsad i stark, saltvattenbeständig marinaluminium, den är mycket lättdriven och har en minimal planingströskel även vid tung last.

Arronet 24 5 cx erbjuds även med bättre övernattningsmöjligheter med modellbeteckningen CXP .

Fördäcket har blivit överbyggt med dubbla kojer under. Underbar skjutlucka för öppning föröver och därtill en smart fällbar trappkonstruktion gör den enkel att nyttja ingången även för ifrån Bekväm, låg ljudnivå och mjuk gång bidrar till en skön resa till ön för dig och din familj! Akterdäcket har flyttbara räcken och fri gång till badbryggan. 

LET US SURPRISE YOU!!

Det senast från Arronet är denna fullbredds hytt som är helt gummiupphängd

Upplev tysnaden i en Surprise Hytt!!

Är du intresserad av av en öppen båt och hyttbåt i ett, då är det här båten för dig. Med de stora skjutbara sidodörrarna och takluckan kan du öppna upp båten för att få en känsla av en öppen båt, samtidigt som du kan stänga igen för både höstrusk och kallare årstider. Med det vassare skrovet och den gummiupphängda hytten får du en bekväm transportbåt som tar dig dit du vill. 

Arronet 25cxi är vårt X skrov med inombords alternativ. I övrigt likadan som vår populära 245cx skrov och har samma härliga körupplevelse med komfort och känsla i fokus. Möjligheterna är många med denna modell. Välj mellan sovhytt i fören (P) eller öppen sittbrunn. Som tillval finns enklare pentry och plats för porta potti.

Baserad på arronets 24 5 surprise med det vassare skrovet, inombordare och stort akterdäck.

Senaste tillskottet i WORK Serien! Erbjuds med inombordare eller utombordare med gummi upphängd hytt.

För hårt arbete eller skön, tyst transport genomskärdgården....27 CC work är svaret!

Denna mångsidiga 27 fotare är i grunden i samma utförande som 30 fotaren, enda skillnaden är de 3 foten som skiljer på fördäck. Perfekt att lasta på en fyrhjuling eller dylikt.

Ett nytt tillskott i workfamiljen i utombordar version. Underbar utility maskin med Arronets gummiupphängda walkaround hytt och hydralisk bogramp

Tyst, fort, bekvämt.....lastvänlig 

Den stora skärgårdsjeepen med plats för både familj och vänner, med möjlighet att ha både dinetter och längsgående soffor bakom förar/passagerarstolen.

Arronet 30 fots surprise med hydraulisk bogramp.

Senaste tillskottet i WORK Serien! Erbjuds med inombordare eller utombordare med gummi upphängd hytt. Denna med längre hytt än systern 27 CC

För hårt arbete eller skön, tyst transport genomskärdgården....30 CC work är svaret!

Arronets 35 fots slagskepp, med stora utrymmen från för till akter.