Arronet 16-18

 

Tålig båt i smidigt format

När vi tillverkar en båt, sker inget av en slump och inget material slösas bort. Från första plåtbit vet vi vem du som köpare är, och vilka önskemål och behov du har som båtägare. Samtliga delar tillverkas och monteras under ett tak, vilket ger oss total kontroll över hela tillverkningsprocessen. När alla delar är färdiga tar skrovet form i vår svetsavdelning. Efter att samtliga delar svetsats samman, tar måleriet över och polerar, bottenmålar, inredningsbehandlar och fyller slutligen båten med luftkuddar, allt för din säkerhet. I monteringshallen slutmonteras allt från el till motor.

Efter några månader kör en lycklig båtägare hem, mot en enkel och bekymmersfri framtid på sjön i en robust båt av högsta kvalitet.

 

En liten rolig och sportig styrpulpetsbåt för både fiske och vattenskidåkning.

Pris: SEK 347.900

Perfekt för en dagsutflykt, fisketur eller vattensport. Denna styrpulpet är en robust allvädersbåt som erbjuds i 4st olika konfigurationer av pulpetlösningar.

Mittpulpet, dubbla pulpeter, Bakskjuten pulpet utan stolar. Allt för att passa olika önskemål. Motoralternativ Suzuki 90-115 hk

Pris: SEK 499.900

Arronets 18 C är fullfjädrad bekväm hyttbåt med sjöegenskaper ovanligt för storleken

Denna perfekt för året runt turer till kanske landstället eller ö bor som har begränsat utrymme när det gäller båtplats

Stor taklucka och sittplatser för 4 bekvämt

 En smidig mindre transportbåt.